06-82063138 info@uranusbeheer.nl

Cees Lute

Mijn naam is Cees Lute (1959). Ik heb een mooi gezin samen met mijn vrouw Petra en onze kinderen Patty, Steven en Casper.

Na de opleiding MTS Bouwkunde ben ik gestart als timmerman en doorgegroeid tot uitvoerder in de bouw. Daarna heb ik een eigen aannemingsbedrijf opgericht.

Mijn eerste stappen in het vastgoed zette ik begin jaren tachtig, toen Nico en ik samen een pand kochten en dat hebben verduurzaamd en geschikt gemaakt voor de verhuur. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een vastgoedportefeuille met vooral commercieel vastgoed.

Vanaf het begin van deze eeuw zijn we ook zelf commercieel vastgoed gaan ontwikkelen. Dit zijn grotendeels bedrijfspanden van diverse afmetingen, die als belegging aangehouden worden of voor verkoop bestemd zijn. Wat we doen is zeer dynamisch en brengt ons in contact met veel mensen in alle bedrijfstakken.

Ben je op zoek of heb je idee├źn voor een (her)ontwikkeling? Dan kun je mij bereiken via c.lute@uranusbeheer.nl.

Cees Lute