06-82063138 info@uranusbeheer.nl

Nico Berger

Mijn naam is Nico Berger (1956). Getrouwd met Roos en vader van onze prachtige tweeling Tymo en Esmee. Sinds 1994 ondernemer. Heb destijds bedrijven opgericht in ventilatietechniek en kunststof bouwproducten en die na een mooie periode in 2007 verkocht.

Daarna ben ik met de oprichting van Uranus Beheer een andere weg ingeslagen. Met dit bedrijf richt ik mij sinds 2008 op projectontwikkeling en beleggingen in vastgoed en bedenk ik concepten tegen leegstand. Dat doe ik met heel veel plezier. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed, variƫrend van kleine bedrijfsgebouwen tot verzamelcomplexen, maar ook stand alone complexen, diverse horecalocaties, sportcomplexen etc. Verder richt ik me op het vinden van agrarische percelen en die in samenspraak met de diverse partijen, zoals eigenaren en gemeentes, geschikt maken voor industrie en/of woningbouw.

Sinds 2011 geven we het nieuwe werken in en rond Alkmaar een boost met DeTelefooncentrale.nl, DeOndernemerstuin.nl en DeOndernemerscentrale.nl. Dit zijn prachtige, creatieve centra met kleine kantoor- en bedrijfsruimtes, waar (startende) zelfstandige ondernemers elkaar vinden, helpen en motiveren om tot klinkende resultaten te komen.

Heb je (agrarische) grond of een onroerend goed in de aanbieding? Benader me via: n.berger@uranusbeheer.nl.

Nico Berger