06-82063138 info@uranusbeheer.nl

Bedrijfsmatige projectontwikkeling in Noord-Holland

Kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen, horecalocaties en industriecomplexen zijn meer dan een stapel stenen. Het zijn de plekken waar mensen samenwerken, geïnspireerd worden, innovaties ontwikkelen en succesvol kunnen zijn. Het zijn ook de panden die de omgeving een eigen gezicht geven.

Dat begrijpen wij bij Uranus Beheer maar al te goed. Al ruim 15 jaar ontwikkelen we bedrijfsmatig vastgoed met gedurfde en gezichtsbepalende projecten. Onze thuisbasis is Alkmaar met een straal van zo’n 20 kilometer daar omheen. Dus ook Hoorn, Schagen en Beverwijk behoren tot ons werkgebied.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatige projectontwikkeling en vastgoed, samen met onze uitgebreide netwerk, stelt ons in staat om projecten snel en efficiënt te realiseren. Wij geloven in samenwerking en nauwe communicatie met onze klanten. We bedenken, tekenen en ontwerpen het gebouw en als zo’n 50% tot 60% verkocht is, laten we het ook bouwen. In de uiteindelijke uitvoering zijn we heel flexibel: aan de wensen en eisen van de huurder of koper komen we graag tegemoet. Ook regelen we vanzelfsprekend zaken als vergunningen. Of het nu gaat om kantoorpanden, winkelcentra, bedrijfsruimtes of andere zakelijke vastgoedontwikkelingen, wij zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces. Van de voorbereiding en planning tot de realisatie en oplevering, wij zorgen voor een soepele en stressvrije ervaring waarbij kwaliteit, duurzaamheid en rendement centraal staan.

Nico Berger

Nico Berger

Cees Lute

Cees Lute